Om Oss

Leg. Vet. David Felmeridavid_thumb
Jag blev färdigexaminerad veterinär 2006 och har sedan dess arbetat med lantbruksdjur i USA och som smådjursveterinär i Sverige sedan 2010. Efter ett års arbete i Värmland flyttade jag till Uppsala där jag jobbade tre år på Rembackens djurklinik. Sedan 2013 har jag även arbetat som kirurgkonsult. Mina specialinteresse är kirurgi, tandsjukdomar och akutsjukvård.
Jag bor i Gävle med min frun Zsuzsa, mina två döttrar- Emma och Maja-, och katten Cicu. På fritiden njuter jag av att vara med familjen, spela tennis, fiska och förkovra mig inom veterinärmedicin.

 

DSCN4350
Terese Lindenmo – Djurvårdare
Jag började arbeta som djurvårdare på en djurklinik i Stockholm 2009. Där var jag även butiksansvarig och har arbetat mycket med personalfrågor. Sen har jag även erfarenhet av att arbetat som akutsköterska på större djursjukhus i bla Malmö och UDS i Uppsala.
I övrigt bor jag med min man och två barn 2 mil norr om Gävle. Vi har även hundar, katter och kaniner. Träning är något jag fyller med fritid med när jag inte är med min familj.

 

zsuzsa_thumb
Leg. Vet. Zsuzsa Felmeri
Jag tog min veterinärexamen samma år som David och sen dess har haft gemensam resa med honom i vått och torrt. Vi har jobbat tillsammans både i USA och Sverige och har alltid varit ett jättebra team. Redan när jag var liten ville jag bli veterinär och jag har haft ett stort intresse för djur i hela mitt liv. Jag tycker att det mesta inom veterinärmedicin är intressant men kirurgi och medicinska utredningar är det som ligger mig varmast om hjärtat.
Fritiden ägnar jag mig mest åt min man och våra underbara döttrar, katten Cicu, muffinsbakning, heminredning, skogspromenader. För att koppla av läser jag gärna en bok.

 

Lennart

Leg. Vet. Lennart Nilsfors
År 1984 tog han veterinärexamen på SLU i Uppsala, och arbetar sedan 1990 som konsult i ultraljudsdiagnostik och kardiologi. Sedan dess har han besökt många djursjukhus och kliniker runt om i Sverige. Ungefär en gång i månaden kommer han till oss och utför specialiserade undersökningar med ultraljud samt avelskontroller av hjärta och njurar. Utöver detta har han tidigare haft sin veterinärpraktik för smådjur och häst, samt skrivit flera artiklar i internationellt vetenskapliga tidskrifter.

 

tove
Leg. Djursjukskötare Audrey Skoglund
Jag arbetade som djurvårdare i Kaliforien i 10 år innan jag flyttade till Sverige 1997 och fick min legitimation som djursjukskötare år 2014. Har tidigare jobbat på Gästrike Djurklinik Sandviken/Gävle och på Distriktsveterinärerna i Valbo. Jag trivs bäst med att jobba med smådjur och uppskattar dom varierande uppgifterna som bemöter mig varje dag.
Jag bor i Älvkarleby med min man, våra tre barn, samt våra fyrbenta barn som består av en Staffordshire bullterrier, en Amstaff och två bondkatter. Jag älskar att resa runt i världen och uppleva andra kulturer, prova på olika maträtter och lära om deras historia. På fritiden tycker jag om att läsa, brodera, besöka museer, gå på konserter eller titta på en bra film/dokumentär.

 

DSCN1438-e1447184704844

Paula Möller – Djurvårdare
Jag heter Paula Möller och jobbar som Receptionist och Djurvårdare här på kliniken. Djurintresset har funnits hos mig sedan jag var liten, och att få jobba med djur är min definition av drömjobb.Jag är uppvuxen i Gävle och bor med min sambo i ett hus i Fridhem. Har ännu inget eget djur, men i framtiden blir det att skaffa en hund, antingen staffe eller amstaff som det ser ut.
När jag inte gosar med djur, spenderar jag min tid och pengar på att resa runt i världen och se bandet Metallica spela. På hemmaplan spenderar jag min tid med min sambo, mina vänner och familj. Gör härliga skogsutflykter i Sjötorp, äter på restaurang, eller är bara nerbäddad i soffan med en massa fängslande filmer och serier!

 

 

Johanna-HD

Johanna Lindberg – Djurvårdare på utökad nivå
Jag heter Johanna Lindberg och arbetar som djurvårdare här på kliniken. Jag har tidigare arbetat på Rembackens djurklinik i Uppsala samt på Smådjurskliniken i Hudiksvall och Söderhamn. Jag bor med min man Robin och våra 3 barn, Tindra, Douglas och Charlie, hunden Hulda Maräng, katten Yxbo och 3 ormar på en gård i Trönö utanför Söderhamn. Fritiden går åt att umgås med familjen och renovering av våran gård. Somrarna spenderar vi helst ute på havet i våran båt.